22. elokuuta 2012

Korut netistä - Osta koru lahjaksi

Koru on erinomainen lahja, sillä nykyään saat kätevästi korut netistä. Kaiken lisäksi koruilla on helppo piristää lahjan saajaa. Lahja on parhaimmillaan silloin, kun saa jotain, josta todella tykkää, ja jonka olisi voinut itsekin ostaa. Helposti sanottu kuin tehty, eikö vain!

Hopeakorujen ostamista helpottaa, kun voi ostaa korut netistä, jolloin se tulee suoraan kotiin, jopa seuraavana päivänä. Internetistä ostettaessa yleensä hintakin on normaalia kauppaa halvempi, koska verkkokaupoilla ei ole niin isoja kuluja.

Oletko ostanut korut netistä?

Korulahjalla kerrot myös itsestäsi. Millaiseen koruun sinä samaistut tai päädyt, kun mietit rakkaimmallesi korua? Minkä yhteisen muiston haluat tuoda mieleen? Koru on myös muisto antajasta. Siksi on tärkeää, että pidät itsekin korusta, jonka lahjaksi annat, oli sitten kyseessä sormukset, korvakorut tai kaulakorut. Omaan makuun ja silmään kannattaa luottaa.

Tieto korun käyttötarkoituksesta voi helpottaa korun valinnassa, mutta koruja tarvitaan useissa eri tilanteissa. Monilla on omat arkikorut, työasukorut ja juhlakorut. Liikaa ei lahjan antajan kannata käyttötarkoitusta pohtia. Korun saaja itse tietää parhaiten, milloin juuri sinulta saatua korua haluaa yllään pitää.

Oletko sinä vielä ostanut korua internetistä? Jos korun valinta on ylitsepääsemättömän vaikeaa, ainahan voi ostaa lahjakortin.. :)

Korut netistä - Lahjakortti on yksi vaihtoehto www.koruhetki.fi
Lahjakortti on varma valinta!
Mukavaa alkanutta syksyä korufaneille toivottaa,
Koruhetki-tiimi

Ei kommentteja: