15. huhtikuuta 2012

Design-korut netistä

Design-korut löytyvät nykyään helposti ja kätevästi netistä, kun ennen vanhaan niitä piti käydä etsimässä ja suunnittelemassa korumuotoilijoiden pajoissa. Netti on siis helpottanut elämää kaikella saralla, ja nyt esimerkiksi ainutlaatuiset ja yksilölliset korvakorut löytää huomattavasti helpommin.

"Design-faneille tämän on tietenkin kätevää ja ajoittain ärsyttävää, sillä shoppailu voi välillä lähteä lapasesta.", sanoi yksi shoppailuhullu tuttava. :)

Desingkorujen kirjo on valtava ja netistä löytyy myös paljon amatöörisivustoja, joissa puhutaan ja myydään bulkkikamaa "design-koruina", joten kannattaa olla tarkkana miltä sivustolta vaikkapa omat sormukset shoppailee. Laadukkaan näköinen sivusto takaa yleensä myös laadukkaita koruja. Kannattaa aina varmuuden vuoksi että verkkokauppojen toimitusehdot, jottei tule pettymyksiä esimerkiksi tuotetta palautettaessa. Hyvissä verkkokaupoissa nämä asiat ovat aina kunnossa.

Me tässä blogissa luonnollisesti suosittelemme design-korujen ostospaikaksi Koruhetki.fi:tä, josta löydät varmasti yksilölliset ja laadukkaat kaulakorut, korvakorut ja sormukset niin arkeen kuin juhlaan. Koruhetki.fi takaa korujensa laadun ja tarjoaa laajan valikoiman design-koruja, joita et muualta suomesta löydä. Koruhetkestä löydät mm. suomalaisen palkitun korumuotoilijan Anniina Dunderin suunnittelemia upeita koruja.

Tutustu, rakastu ja hanki design-korut Koruhetki.fi:stä.

Shoppailuterveisin,
Koruhetki-tiimi

Ei kommentteja: